Проекти

Начало / Проекти

Модната марка NEXT стъпи в България, септември 2010

Модната марка NEXT стъпи в България, септември 2010Първият магазин на световно известната британска модна марка NEXT отвори врати в The Mall. Symmetric Communication организира медийното събитие за откриването на бутика, което събра десетки журналисти, представители на българския артистичен и шоу елит.  Марката NEXT, която е официален доставчик на облекла за олимпиадата в Лондон през 2012 г., има магазини в над 30 държави по свет. Историята на марката започва преди 150 години и от тогава непрекъснато печели нови почитатели.


Приключи проектът „Разбираема администрация” на община Оряхово, февруари 2010В края на февруари беше издаден последният бюлетин на община Оряхово, с което приключи проектът „Разбираема администрация в диалог с гражданите и бизнеса за прозрачно управление”. Целите на проекта бяха да се постигне по-добро обслужване на гражданите и бизнеса в администрацията на общините Оряхово, Мизия, Бяла Слатина, Якимово, Борован и на кметствата към тях, информиране на населението относно дейността на общинската администрация, както и по-ефективна комуникация между общината и бизнеса.


„Варна Тауърс” стартира интерактивна интернет кампания, януари 2010От началото на годината „Варна Тауърс” наблегна на засилено интернет присъствие, което е част от цялостната комуникационна стратегия на търговския център. Феновете и приятелите на новия мол вече могат да се срещнат с любимото си място чрез социалната мрежа Facebook, където всеки ден могат да намерят нова и интересна информация. В началото на годината „Варна Тауърс” обнови и интернет страницата си за старта на кампанията „Молът за всеки”, която ще включва много промоции, насочени към крайните клиенти.


първапредишна45678910следващапоследна
Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.001-1327-C02 - Подобряване на производствения капацитет на Симетрик комюникейшън ЕООД;
Повишаване на капацитета и конкурентоспособността на “Симетрик комюникейшънс“ ЕООД“ чрез технологично обновление, постигане
на съответствие с международните стандарти за качество на предлаганите продукти.
Бенефициент: „Симетрик комюникейшънс“ ЕООД
Обща стойност: 410 383.83 лв., от които 244 178.38 лв. европейско и 43 090.30 лв. национално съфинансиране.
Начална дата: 20.06.2016 г.
Крайна дата: 20.12.2017г.